Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Jótékonysági Dűlőfesztivál Egerben

    - Katics Gergely, 2011. május 18. -


Jótékonysági dűlőfesztivált rendez május 28-án az egri Dűlő Klub, a Bolyki Borkatlanban.

A fesztiválra a Dűlő Klub mellett elhozzák boraikat a Mádi Kör neves tagjai: Árvay János, a Lenkey Pincészet, Orosz Gábor, a Szent Tamás Kft. és Szepsy István is.

A szervezők a bevételek jelentős részéből az egri Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványát támogatják. E célhoz csatlakozott a Kerekes Band is, egy órás koncert erejéig.

A jótékonysági felajánlás és az árverés

A program és az árverés házigazdája Borbás Mária, akinek segítségével a Dűlő Klub a borászatok által felajánlott, forgalomban nem kapható borokból összeállított csomagokat és a támogatók által felajánlott értékeket bocsátja árverésre. Az árverés bevételét az egri Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványának ajánlották fel.

A rendezvény házigazdájának, Bolyki Jánosnak mindig is szívügye volt a sérült gyermekek támogatása. Segítette az egri siketeket és támogatja az egri fogyatékkal élő gyermekeket. A Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványának létrejötte is egy személyes impulzus eredménye: János egy jótékonysági rendezvényen tudta meg, hogy az egri fogyatékkal élőknek még arra sincs pénzük, hogy alapítványt hozzanak létre jótékony támogatások befogadására. A szándék azonnal megszületett, majd hamarosan a Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa is.

A Dűlőklub: Mi is a dűlő? A dűlő a Dűlő Klub hitvallása szerint a termőhely, a fajta és a borász együttműködése, melynek szerencsés végeredménye a harmonikus és autentikus bor. A Dűlő Klubot tizenegy egri borász azért is alapította, hogy a dűlőkön keresztül újra megalkossa és megmutassa Eger egyediségét és sokszínűségét.

A résztvevők: nehézbombázók Egerből és Tokajból. Megmutatják boraikat a Dűlő Klub tagjai: a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Csutorás Ferenc, Demeter Csaba, Gál Lajos Pincészete, Gál Tibor Pincészet, Kovács Nimród - Winery , St. Andrea Pincészet, Pók Tamás és az Orsolya Pince. A klub tagjai nagyrabecsülésük jeléül elhívták a rendezvényre a tokaji Mádi Kör nagyágyúit is, így elhozza borait az Árvay Pincészet, a Lenkey Pincészet, Orosz Gábor Pincészete, a Szent Tamás Kft. és Szepsy István.

A dűlőséta: Ez komoly, tényleg lesz dűlőtúra, méghozzá Csutorás Ferenccel és lovaskocsikkal. A lovaskocsik a Nagyvölgybe poroszkálnak, ahonnan jól látszanak Eger legjobb dűlői: a Síkhegy, a Mészhegy, a Merengő, a Pajdos, az Almagyar és az Érseki, az Eged, a Nyerges és a Kistibrik.

A program: A Losonczy-völgyben rejtőzködő kőfejtő 2011. május 28-án 14 órától 23.30-ig várja a vendégeket. A rendezvényen a fogyatékkal élő gyerekek fellépése, a Kerekes Band koncertje, élő jazz, valamint a jótékonysági árverés kíséri a borokat.

A rendezvény támogatói: az egerszalóki Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel ****superior, a New Age Enterior, a Numan Pékség, a WizzAir, a noszvaji Nomád Hotel, az egri Európa panzió, a Stílusos Vidéki Szállodák, az egri Imola Udvarház és a One Online.

Részletes információ, regisztráció: www.bolykipinceszet.hu

Bolyki János, 06-30-416-2750;

Mészáros Zita, 06-30-606-4621;

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.