Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Balassa István és ifj. Szepsy István borkurzusa

    - Pintér Noémi, 2011. november 29. -


    A Szent Tamás borászat életelve igen egyszerűen fogalmazható meg: a mádi dűlők mindenek felett. A két neves hegyaljai borász, ifj. Szepsy István és Balassa István szerelmesei a tájnak, a szőlőnek, a bornak. Hiszik és vallják, hogy a mádi terroir olyan érték, melyet védeni kell és amiből a legjobbat kell kihozni. Ha kedvünk tarja erről megbizonyosodni, utazzunk el Tokaj-hegyaljára egy Szent Tamás hétvégre, tanuljunk az ásványokról, a tokaji borkészítési technológiákról, de ami a legfontosabb: kóstoljunk és ismerjünk meg közelebbről annyi dűlőt, amennyit csak lehet.

Az Andrássy Rezidencia programcsomagjának tartalma:

December 2-án, pénteken kőzet bemutató: ásványok, rétegek és a szőlő kapcsolata.

December 3-án, szombaton egész napos borkóstolás - minden, amit a tokaji borról tudni szeretett volna. Pincelátogatás és 3 boros kóstoló a mádi Szent Tamás pincében.

Este gyertyafényes adventi vacsora a szálloda hangulatos télikertjében Nagy Attila ételkreációival és Szent Tamás borokkal, zongorakísérettel.

A menü:

Hideg kacsamáj házi csipkebogyó lekvárral.

Folyami hal "consommé" füstölt harcsával és füstölt pisztránggal.

Serpenyőben sült fürj lila káposztával és gesztenyés rétessel.

Molten csokoládé torta erdei gyümölcs culival és vanília fagylalttal.


További információ: andrassyrezidencia.hu/

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.