Borvacsorára várják az érdeklődőket december 3-án 19 órától a szekszárdi Merfelsz Pincészet boraival a Dunacorso Étteremben. Játszik a Hot Jazz Band.
A Dunacorso helyén már több mint 130 éve étterem üzemel. A négyemeletes, neoreneszánsz stílusú Thonet-udvar ad helyet az étteremnek, a Világörökség részeként védett épületben. Korábban itt működött a Szidon, majd az Ulitis kávéház. 1940-től Dunacorso a neve, és Paulin Lajos igazgatja. 1970-ben veszi át a Schuch család, a legendás Schuch József teszi igazán sikeressé, mégpedig úgy, hogy ismét vendéglátást jelent a vendéglátás. A felszolgáló tudja, kinek mi a személyes kedvenc étele, itala, hova szeret ülni. 2000-ben az akkor 129 éves étterem teljes felújításon ment keresztül a "korzóhangulat" megóvásával.
A menü:
Mini tepertős pogácsa és libatepertőkrémes bagett
Nero Rosé 2011
Füstölt kacsamell gyümölcsös zöldsalátaágyon
Nero Rosé 2011
Ürüragulves burgonyagombóccal
Bel Canto 2009
Vargányagombás rizottó parmezán forgáccsal, borjú esszenciával
Tűzvirág 2008
Borjúpofa raguval töltött tésztakosár balzsamos esti csókkal
Esti Csók 2007
Párolt vaddisznó lapocka zöldséges vörösbormártásban, csicsóka pudinggal
Doppio 2008
"Esti Tsokolata" szedres csokoládétorta
Tsokoláta 2009
A vacsora ára: 7900.-Ft
Helyszín: Budapest V. Vigadó tér
Asztalfoglalás: 1/318-6362.
További információ: ;
www.dunacorso.hu.