Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Húsz magyar kiállító vesz részt a világ vezető borvásárán

    - Pintér Noémi, 2011. december 5. -


    Húsz magyar kiállító vesz részt  az Agrármarketing Centrum támogatásával a világ vezető borvásárán, a ProWein kiállításon Düsseldorfban 2012. március 4-6. között  - közölte a Düsseldorfi Vásár cég magyar képviselete.

Magyarország borászatát tizenhét cég 160 négyzetméteren képviseli, rajtuk kívül először állítanak ki magyar pálinkás cégek önálló nemzeti standon az égetett szeszesitalok csarnokában további 42 négyzetméteren.

   A német vásárszervező cég tájékoztatása szerint a magyar cégek között jelen lesznek az exportban régóta érdekelt állandó kiállítók, mint a Tokaj Kereskedőház, Törley, Szeremley Huba Első Magyar Borháza, az Edegger és a Heumann Pincészet, az Egri Korona Borház, a Degenfeld Szőlőbirtok, és a Pfeinszl Biobirtok.

   A közleményben Máté Szilvia, a Düsseldorfi Vásár magyarországi képviselője kiemeli: az ideihez képest százzal több, mintegy 3.700 kiállító lesz a német borászati szakvásáron. Az előzetes érdeklődés alapján a látogatók száma is növekszik, a boros cégek várhatóan 40 ezer szakembernek mutathatják be termékeiket jövőre.

   A kiállító ötven ország közül szokás szerint nagy számban jelennek meg német, francia, olasz, spanyol, osztrák és portugál bortermelők, és ismét ott lesz a legutóbb először bemutatkozott Brazília, India, Japán és Kína borászait, és premierre készülnek Koszovó borai.

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.