Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább |
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában
Luka Enikó borvacsorája az Erhardt Étteremben
- Katics Gergely, 2008. november 7. -
Hagyományosan minden év novemberében Borvacsorát tartunk Luka Enikővel, és pincészetének előző évjáratú kitűnő boraival.
Menü- és borajánlatunk:
Borajánlat:
Zöld veltelini
Merlot rose
Kékfrankos
Zweigelt
Merlot
Pinot noir
Cabernet sauvignon
És végül egy Meglepetés...
(Kóstolási mennyiség 0,6dl/fő/tétel)
Ételajánlatunk
Hideg előétel fatálon tálalva:
Libatepertő, házi készítésű libazsír, kacsamájas bruschetta, füstölt sonka rózsa
Libatál:
Ropogósra sült egész libacomb
Kerti füvekkel pácolt liba melle
Pecsenye kacsamáj
Hagymás tört burgonya
Sütőtök
Gyöngyhagymás-tárkonyos pecsenyelé
Desszert:
Gesztenyepüré áfonyaöntettel
A kellemes hangulatról - Enikőn, és a borokon kívül - gondoskodik: Kuszák Erzsébet zongoraszóval
Az étel és borsor ára: 5.900,- Ft/fő
Helyszín: Erhardt Étterem - Borpince Nagypincéje
Sopron, Balfi u. 10.
Időpont: 2008. november 14.(péntek), 19:00
Asztalfoglalás:
A 99/506 711-es vagy a 0630/9932-680 telefonszámon vagy az
Sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!
- Vissza -
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.
Keresés területe:
- Bezár -