Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kerecsend

Egri Korona BorházCím:Kerecsend, Pf 8.
Telefon:+36 (36) 550-574
+36 (30) 568-1605
+36 (30) 565-4639
Fax:+36 (36) 550-573
E-mail cím:
Honlap:www.koronaborhaz.hu
Levelezési cím:Egri Korona Borház
3396 Kerecsend, Pf 8.

Leírás

Az Egri Korona Borház és Borfalu az Egri borvidéken, az egerszalóki hőforráshoz vezető úton Kerecsend és Demjén falvak között található. A Magyarországon szinte egyedülálló technológiájú borászati vállalkozás, nemcsak magas minőségű borok előállításával foglalkozik, hanem - hasonlóan a francia chateaukhoz, vagy az ausztrál winerykhez - borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását, a borturizmus felvirágoztatását tűzte ki célul.

A borház 256 ha szőlőültetvényen cabernet sauvignon, kékfrankos, merlot, blauburger, néró, turan, valamint leányka, chardonnay, sauvignon blanc, hárslevelű, és olaszrizling fajtákat termesztünk.

A borvidék legjobb fekvésű területein, korszerű - alacsony törzsű, magas tőszámú - ültetvényeken a hektáronkénti 6-8 tonnás mérsékelt terhelés mellett, kiváló alapanyagot biztosítunk minőségi borainknak.

A szüret során fürtönkénti szelektálással biztosítjuk, hogy csak egészséges, érett szőlők kerüljenek leszedésre. A termést 15 kg-os rekeszekben gyűjtjük, majd kíméletes technológiával dolgozzuk fel. A borok érlelése, a piaci igényeknek megfelelően, 225 literes új, barrique tölgyfahordóban történik.

Szolgáltatások, ajánlatok

Melegkonyhás étterem, bormintabolt, nyáron pedig szabadtéri borharapó várja a vendégeket.

A háromszintes épület legfelső emeletén található egy 80 fős konferenciaterem, és egy közel 300 fő befogadására alkalmas melegkonyhás étterem. A konferenciaterem modern hangtechnikával felszerelt, amely technológia igény esetén átszerelhető a nagyterembe is. Különleges ételekkel, első osztályú kiszolgálással az "a la carte" étterem egész évben várja a kedves vendégeket.

2005. január 1-től közvetlenül a borház mellett 12 vendégház várja a kedves vendégeket mesés környezetben, egyedi panorámával. Kínálatunkban 2-5 főig mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő apartmant.

Előre szervezett csoportok számára (céges találkozók, szakmai konferenciák, lagzik, meetingek, továbbképzések, túristacsoportok) borkóstolóval egybekötött pincelátogatások, folklór előadások, néptánc együttesek műsora várja a kedves vendégeket. A szezonális programok között szerepel többek között egy, az idelátogató csoportok számára szervezett szüret is. Rendezvényeink színesítését teszik lehetővé a szabadtéri sütés-főzések, bográcsozások, és az ételek kemencében történő elkészítése.

Rendezvények:
Tegye felejthetetlenné a nálunk töltött időt programjainkkal!
-Borkóstolás pincebemutatóval, gyertyafénnyel, borkorcsolyával, az Egri Korona Borház egyedülálló barrique pincéjében.
-Lovaskocsizás a borház szőlőültetvényei között (min. 10 fő)
-Karaokee est (min. 10 fő)
-Masszázs
-Szabadtéri főzés bográcsban, kemencés malacsütés (min. 25 fő)
-Népzene, néptánc
-Hastánc bemutató
-Extrém programok: sárkányrepülőzés, quadozás, paint ball (min. 20 fő)
-Szüreti programok 2006 szeptemberétől
-Minden péntek és szombat este élőzenés táncos mulatság az Egri Korona Borház éttermében!

Csomag ajánlataink:
Egri Korona Borház - Bor est
12.950,-  Ft/ fő + IFA
Egy éjszakai szállás kétszemélyes elhelyezéssel a Borfalu egy vendégházában  reggelivel,  háromfogásos vacsorával, 6 féle bor kóstolásával. A Korona Borház párját ritkító barrique pincészetének bemutatása. Szabadtéri medencéink és az infraszauna korlátlan használata.

Egri Korona Borház - Hétvége
23.300,- Ft/ fő + IFA
Két éjszakai szállás hétvégén ( péntek,szombat )  kétszemélyes elhelyezéssel a Borfalu egy vendégházában,  reggelivel. Mindkét este élőzenés háromfogásos vacsora a Borház első osztályú éttermében. Egyszeri aroma masszázs, szabadtéri medencéink és az infraszauna korlátlan használata. Hat boros borkóstoló, borkorcsolyával a Korona Borház párját ritkító barrique pincészetében.

Bővebb információért, személyre szabott ajánlatokért kérjük keressen fel bennünket, az alábbi elérhetőségeken:

Egri Korona Borház és Borfalu
Tel: 36/550-574; 30/568-1605
Fax: 36/550-573
E-mail: rendezveny@koronaborhaz.hu

Nyitvatartás

Egész évben. Előzetes bejelentkezés szükséges (főleg nagyobb csoportok esetén).

Borok


...a pincészet borai megvásárolhatóak online borszaküzletünkben

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.