Rég elfeledett bortermőhely, a Kunsági Borvidéken. Remek talajviszonyokkal, a legmagasabb napfényes órával, markáns színekkel. Termelünk itt fehér szólőket is. de igazán a vörös szőlők termőhelye a Tiszazug. A borászat kézműves, amennyire lehetséges. CSak saját termésű szőlőt dolgozok fel bornak. Nem vásárolok! Vallom, hogy a bor előállítása a metszéssel kezdődik és ez a minőség első nagy állomása, amit saját kézben kell tartani. Boraim nincsenek nagy áruházláncok polcain, csak itt helyben és néhány igényes vendéglátóhelyen kaphatók. Működésre klasszikus pince, ahová a borkedvelő ember behozza saját edényét és tőlem kaphatja meg azt a minőséget, amit megkóstolt.
Szolgáltatások, ajánlatok
Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés után, kisebb csoportoknak( max 12 fő) borkóstoló tartása lehetséges, de a nagyobbakat is megoldom.