Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Felhasználási feltételek

Jelen szabályzat (továbbiakban: Szabályzat, vagy Szerződés) egy jogilag kötelező érvényű megállapodás a holborozzunk.hu domain név alatt elérhető weboldalak és szolgáltatások üzemeltetője (Chip-Art Bt.) és a szolgáltatás felhasználója (továbbiakban: Felhasználó) között, melynek betartása mindkét fél kötelessége.
A Szolgáltatásra történő regisztráció feltétele a Szabályzat ismerete és elfogadása. A Szolgáltatás nem regisztrált Felhasználók általi használata a jelen Szabályzat elfogadásának minősül.
A Felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezik.
Üzemeltető fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat külön értesítés és indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására, melynek figyelése a felhasználó felelőssége. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szabályzat módosításának elfogadását jelenti.
A Szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között és harmadik személyek jogainak sérelme nélkül használható.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza vagy megtagadja.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználói jelszavak vagy fiókok a Felhasználók tudtával vagy tudta nélküli illetéktelen használatából eredő károkért. A Felhasználó ugyanakkor felelősséggel tartozik a saját jelszavának vagy fiókjának illetéktelen használatával az Üzemeltetőnek vagy bármely harmadik személynek okozott károkért.

A Szolgáltatás keretében az Üzemeltető és a Felhasználók által közzétett tartalom és a Szolgáltatás az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és az a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, és a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható az Üzemeltető, vagy az adott tartalmat feltöltő Felhasználó előzetes írásbeli engedélyének hiányában. Az Üzemeltető fenntartja a jogot bármely Felhasználók által feltöltött tartalom módosítására, törlésére.

A Szolgáltatás keretén belül elérhetővé tett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, a tartalom pontosságáért, teljességéért és az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

A Fórumok nem használhatóak közvetlenül vagy közvetve kereskedelmi tevékenység folytatására, vagy a hatályos jogszabályokat illetve harmadik személyek jogait sértő tevékenység folytatására.

Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.