Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Szekszárd

Eszterbauer BorászatCím:7100 Szekszárd, Bor u. 2.
Telefon:+36 (30) 936-3173
+36 (30) 267-2421
+36 (30) 957-2558
E-mail cím:
Honlap:eszterbauer-bor.hu
Levelezési cím:Eszterbauer Borászat
7100 Szekszárd, Bor u. 2.

Leírás

Az 1746-os szekszárdi levéltári adatokban már szerepel a szőlőművelő Eszterbauer család, melynek 10. generációja Eszterbauer János,aki Pálinkás Laci borász segítségével működteti a tradíción alapuló borászati vállalkozást. A szekszárdi adottságoknak megfelelően kínálatuk nagy részét a vörös fajták adják, zászlós boruk a Szekszárdi Kadarka. Szőlőterületeik a történelmi borvidék legnevesebb völgyeiben, Tót-völgyben, Cinkában, Porkoláb-völgyben és a Palánki hegyen fekszenek. Az ősök tiszteletének jeléül a XIX. és XX. század szekszárdi "paraszt-polgári" világának megtestesítőit, a már másvilágra költözött nagyszüleiket és dédszüleiket jelenítik meg borcimkéiken.

Szolgáltatások, ajánlatok

Reprezentatív bor és vendégházunkban - előre bejelentkezés alapján - 50 főt befogadó csodálatos környezetben borkóstolóval és finom ételekkel várjuk kedves vendégeiket.

Minden igényt kielégítő légkondícionált, fürdőszobás, tévével, internettel ellátott szobákban 8 főnek tudunk szálláslehetőséget kínálni reggelivel. Vendéglátásra és szállásra kérjenek ajánlatot a csatari@eszterbauer-bor mail címen, vagy a 30/267-24-21 telefonszámon.

Vendégházuk szomszédságában helyezkedik el a 110 férőhelyes Sió Motel Panzió, mely kiváló és kultúrált szálláshelyet kínál a nagyobb csoportoknak.

Nyitvatartás

Egész évben, bejelentkezés alapján.

Borok


...a pincészet borai megvásárolhatóak online borszaküzletünkben

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.