Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Hordót a borásznak, bortúrát a szavazónak

    - Katics Gergely, 2010. március 12. -
A múlt hét végén elindult ugyanis, a hetekkel ezelőtt meghirdetett "Legyen egy új hordód!"  felhívás online szavazása, ahol a pályázatra jelentkezett fiatal borászok küzdenek meg négy új hordóért, de valójában az ismertség és az elismertség a legfőbb cél! Első körben a közönség kegyeit kell elnyerniük, hiszen az ő segítségükkel juthatnak el a szakmai zsűri elé.

12 borvidékről 22 fiatal borász, borászhölgy mutatkozik be a http://www.wineroads.eu/boraszpalyazat/index.php szavazó oldalon! Április 05-ig gyűjthetik itt be a szavazatokat. A zsűri április 16-án hallgatja meg a tíz legtöbb támogatói voksot szerzett tehetséget. Dr. Mészáros Gabriella a Borkollégium vezetőjének elnöklete alatt, a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. és a Pannon Bormíves Céh védnökségével áll össze a szakmai zsűri. A személyes meghallgatás során bizonyíthatják a jelöltek elhivatottságukat, rátermettségüket. Négy nagy magyar kádárcég - Európai Kádárok, Kalina Kádárüzem, Kádár Hungary, Trust Hungary - felajánlásának köszönhetően négy ifjú borász 1-1 új hordóval kezdhet neki az idei szüretnek.

Ahogy azonban egy tisztességes demokráciában már csak lenni szokott, a legnagyobb szava a népnek van! Jelen esetben a közönségnek, hiszen rajtuk múlik, hogy ki kerül a zsűri elé.

2010 a választások éve, de nálunk nemcsak a támogatott jelölt, de a rá szavazatát adó is nyerhet, kellemes boros pillanatokat, vagy akár egy hétvégi kikapcsolódást Tállyán, az egykori Szirmay Kúriában!

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.