Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Kiemelt ajánlataink

Villányi RozéMaraton 2012

    - Pintér Noémi, 2012. július 14. -


100 hosszúlépés Villányban! A Villányi borvidék borászai a villányi pincesor felső részén gyűlnek össze és együtt mérik a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a villányi rozét. A fesztivál két napján (július 20-21), pénteken 18.00-tól 02.00-ig, szombaton 10.00-tól 02.00-ig szeretettel várják a borkedvelőket a déli borvidéken!

A rozéstandokon: Bock Pincészet, Gere Attila Pincészete, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Mokos Családi Pincészet, Polgár Pincészet, Sauska Pincészet, Tiffán Ede és Zsolt Pincészete.
Friss zenék, könnyed programok, üdítő rozék, játékok várják egész hétvégén, a borabarátok apraját és nagyját!
Program:
Július 20., Péntek
18.00 Villányi Német Nemzetiségi Tánccsoport műsora.
A Villányi táncegyüttes német néptáncokat mutat be Troszt Erzsébet vezetésével, és Czinczár Attila harmonika kíséretével.
19.00 - 19.30 Fesztivál megnyitó - Takáts Gyula, Villány Város Polgármestrének ünnepélyes megnyitója.
20.00 - 02.00 OTV koncert - közreműködik DJ Nádasdi
"Osztály Társak Voltunk"
A bólyi zenekart nem kell bemutatni a Baranyai közönségnek. Az általános iskolás barátokból összeállt csapat már évek óta ontja magából a saját számokat illetve a feldolgozásokat, a pop és rock stílust kedvelők nagy örömére. Így lesz ez a RozéMaraton pénteki napján is.
Nádasdi a.k.a. Pudár
A baranyai klubélet egyik meghatározó arca, hangja, zenéje. Stílusa meghatározhatatlan, zenéinek csak a képzelet szabhat határt. Populáristól az  R'n'B-ig, a modern tánczenétől a Club House-on át a "földalatti" dubstep-ig minden stílusban rutinos zenét teker!
Július 21., Szombat
10.00 - 16.00 Mocorgó játszóház
Fajátékok kicsiknek és nagyoknak a villányi Diófás téren. A hagyományőrző, igényesen kivitelezett népi- és fajátékok nemcsak szórakoztatóak, hanem képességfejlesztő hatással is rendelkeznek, ahol a szülő-gyermek kapcsolat is megerősödhet.
15.00-17.00 Regisztráció a RozéMaratonra
Csapatok, egyéni indulók, gyerekek jelentkezését várjuk.
16.00 - 17.00 Kapronczai Művészeti Iskola táncbemutatója
A villányi iskola tanulói standard és latin-amerikai táncokkal kápráztatják el a közönséget.
17.30 RozéMaraton - a nagy futás
Borászcsapatok, férfiak, nők és gyerekek megmérettetése Villányban. A leggyorsabbak és a legrozébbak is értékes rozéválogatásokat, strandbelépőket nyerhetnek.
19.00 Balkán Fanatik koncert
A 2002-ben alakult együttes tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy műfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesítik zenei elképzeléseiket. Elektronikus zenét elegyítenek némi betyáros virtussal, valamint népzenei elemekkel. A produkció célja a fent említett zenei kultúrák, stílusok megismertetése a hazai hallgatósággal is.
22.00 - 02.00 Nihil Chips koncert
A Nihil Chips 2002-ben alakult Siklóson. Ismert könnyűzenei alkotások átdolgozásait játsszák, ami megfelelő alaphangulatot ad a mulatni vágyó hallgatóságnak.

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.