Családi kiegészítő vállalkozás keretében 1981-től foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borászattal.
Szőlőültetvényeink a kiváló természeti adottságokkal rendelkező mádi és szerencs-ondi területeken helyezkednek el, ahol kizárólag őshonos Furmint és Hárslevelű szőlőfajták termesztése folyik.
Reprezentatívnak mondható pincészetünkben ezen szőlőfajtákból készült borainkat kóstolhatják meg az ide látogató kedves vendégeink.
Megtalálhatóak itt a hagyományok megtartásával készült klasszikus fahordóban érlelt oxidatív és egy újabb irányzatot képviselő reduktív technológiával előállított borkülönlegességek.
A szőlő és a bor iránti tiszteletünk és elkötelezettségünk objektív mércéi azok a díjak, oklevelek, szakmai elismerések, amelyeket boraink ez elmúlt évek során méltán kiérdemeltek.