Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Sátoraljaújhely

Bodnár Pincészet BorházCím:Sátoraljaújhely, Pincék-völgye 16.
Telefon:+36 (30) 995-1115
+36 (30) 627-2265
Fax:+36 (47) 321-579
E-mail cím:
Honlap:www.bodnarpinceszet.hu
Levelezési cím:Dr. Bodnár Sándor
3980 Sátoraljaújhely, Balassi u. 31.

Leírás

A Bodnár Pincészet Borház családi vállalkozás. Alapítója dr Bodnár- Sándor kertésztmérnök, három évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza- Egész életében a szőlőhöz és a borhoz felelősséggel közeledett. 1992-től több évtizedes tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja.
A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető.
Van időnk kivárni, hogy a borainknál a minőségüktől függően kifejlődjön a pincészetünkre jellemző karakter. Fiatal borainkon dominál az elsődleges gyümölcsíz, míg a hagyományos szamorodni és aszú borainknál törekszünk arra, hogy az elsődleges és a klasszikus ászkolt ízek finomsága, élénksége tökéletes egyensúlyba, harmóniába olvadjon. Joggal hangsúlyozzuk hogy: A Bodnár Pincészet Borház, a Finom Borok Háza.
A Bodnár Pincészet Borház hagyományos pincéjét a XIII. században a pálos rend építette, amely Sátoraljaújhelyben a Pincék völgyében (Ungvári pincék) található. A pincéhez szervesen illeszkedik a terméskőből épített feldolgozó, palackozó és az ízlésesen berendezett, 42 főt befogadó borkóstoló helyiség.

Szolgáltatások, ajánlatok

Előzetes bejelentkezés után szakszerű borkóstolás keretében ismerkedhetnek meg a vendégek a nemes tokaji borok teljes választékával. A bemutatott borokból a helyszínen vásárlási lehetőséget biztosítunk.
Igény szerint csoportok részére Tokaj-Hegyalja jellegzetes ételkülönlegességei rendelhetők.
A szakmai és gasztronómiai élvezeteken kívül a borház további egyedisége a kóstoló falán kiállított, Magyarországon magánkézben lévő legnagyobb szőlős-boros motívumú ex Libris és kisgrafikai gyűjtemény. A gyönyörű grafikák számos hazai és nemzetközi kiállításon bemutatásra kerültek.

Nyitvatartás

Egész évben. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.