Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Vonyarcvashegy

Csereze Borozó Papp és Fiai pincészet

Cím:Vonyarcvashegy, Kinizsi u. 20.
Telefon:+36 (83) 348-606
+36 (70) 234-2077
E-mail cím:
Levelezési cím:Papp Ferenc
8314 Vonyarcvashegy, Kinizsi u. 20.

Leírás

A Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A borozónk és az alatta lévő pincénk 1908-ban épült. Az épület ezeddig a család tulajdona. A család több generáción keresztül tanulta és művelte a szőlészet és borászat nemes mesterségét. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, nagy részt hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk. A legjobb borok több éves érlelés után palackba kerülnek. Célunk, hogy termékeink a minőségi borok palettáján kiváló minőséget képviseljenek.

Szolgáltatások, ajánlatok

Kóstolható berfajták:
Családi pincészetünk Vonyarcvashegy, Balatongyörök és Balatonederics napsütötte déli lankáin termelt tüzes Olaszrizling, Zenit, Szürkebarát, Cserszegi Fűszeres, Kékfrankos, Kékoportó borait kínáljuk Önnek, melyekből több évjáratot is megízlelhet.

Szolgáltatásaink:
A szőlőművelés és borkészítés mellett megteremtettük a feltételeit a kultúrált vendégfogadásnak. A Csereze Borozó 36 fő befogadására alkalmas. Megrendelésre melegételt is adunk házias ízekkel. Kisebb társaságoknak, családoknak 7 főig szállást is tudunk biztosítani.

Kínálatunk:
borkóstolás borkorcsolyával, hidegtállal vagy bográcsgulyással, 30 fő részére pincében történő borkóstoltatás borkorcsolyával.

Nyitvatartás

Egész évben. Csoportok esetén célszerű előre bejelentkezni, hiszen felkészülve színvonalasabb szolgáltatást tudunk nyújtani vendégeink részére.

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.