Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Neszmély

Hilltop Neszmély zrt. Borászat

Cím:Neszmély, Melegeshegy
Telefon:+36 (34) 550-440
+36 (30) 850-8868
Fax:+36 (34) 550-441
E-mail cím:
Honlap:www.hilltop.hu
Levelezési cím:Hilltop Borhotel és Étterem
2544 Neszmély, Melegeshegy Pf. 5.

Leírás

Vállalkozásunkat 1991-ben alapította Keresztury Éva, Török Imre, Storcz Judit és Kamocsay Ákos. Ma is ők alkotják a Hilltop Neszmély zrt. vezetését, együtt dolgozva a már majdnem 150 fősre bővült munkatársi gárdával.

Kezdetben minőségi borok értékesítésével foglalkoztunk, majd fokozatosan bortermelők is lettünk. 1993-ban vásároltuk meg a neszmélyi pincét, melyet néhány év alatt a XXI. század technológiájával muködő borászattá fejlesztettünk, miközben Császáron is jelentős szőlőfeldolgozó kapacitást hoztunk létre.

Első sikereink rövid idő alatt születtek meg, a fokozatosan bővülő angliai piacon üde, gyümölcsös ízű boraink igen kedvező fogadtatásban részesültek. Értékesítésünket fokozatosan növelve az Angliába exportált palackozott borok legnagyobb magyar termelőjévé nőttük ki magunkat: évente 6 millió palack Hilltop Neszmély márkajelzésu bort vásárolnak a szigetlakók.

Az export mellett természetesen a hazai piacon is dinamikusan növekszünk. 2005-ben mintegy 800.000 palack bort adtunk el itthon, közel 15%-al többet, mint az azt megelőző évben. Boraink megtalálhatók a jelentősebb áruházláncok és borszaküzletek polcain éppúgy, mint több szállodában és az elegánsabb éttermekben.

Az elmúlt évek során a világ legfontosabb borversenyein termékeinket érmek tucatjaival tüntették ki. Kamocsay Ákos főborászunknak 1997-ben Nagy-Britanniában az "Év borásza", 1999-ben Magyarországon az "Év bortermelője" címet ítélték oda. 2004-ben elnyertük az "Év pincészete" és a "Magyarország Kiváló Pincészete" címet.

Hitvallásunk a részletek tisztelete és kíméletlen igényesség valamennyiünkkel szemben. Célunk a magyar bor és ezen belül a neszmélyi borvidék hírnevének feltámasztása és tovább erősítése határainkon innen és túl.

Szolgáltatások, ajánlatok

Örömmel várjuk borkóstolóra, ebédre, vagy vacsorára, bortúrára, lovaglásra vagy biciklis kirándulásra Neszmélyen.
A Budapesttől mindössze 75 kilométerre levő - Tata melletti - lankás hegyvidék Magyarország tradicionális bortermelő vidéke. Kikapcsolódás, csodálatos dunai panoráma, utolérhetetlenül szép naplemente, nagyszerű étterem, változatos szabadidős programok - és természetesen a Hilltop Neszmély Borhotel és Étterem vidám csapata - várják önt egész évben.

-----------------------------------------

Ínycsiklandozó ételek

A konyhaművészet és a nemes borok egymásnak hű társai. A neszmélyi borászat ékessége a Dunára néző dombon épült étterem és borhotel. Az ételek varázslói személyesen ügyelnek arra, hogy a zamatos borokhoz illő étkek kerüljenek a vendégek elé. Az étterem a magyar konyha legjobb hagyományait követi, helyi specialitásokkal kiegészítve. A teraszról és a hotel szobáiból páratlan - majd 30 km hosszú - dunai panoráma tárul a látogató elé: lankás dombok, csillogó víz, gondosan művelt szőlőtőkék.

Hagyományos szüreti mulatságok mellett egész évben borkóstoló túrákkal várjuk kedves vendégeinket. A látogatókat alkalmanként Kamocsay Ákos főborász kalauzolja. A neszmélyi dombok között vezető nemzetközi kerékpárút a sportág szerelmeseinek kedvelt célpontja. A közeli Tatán uszoda és gyógyfürdő, Dunaalmáson lovaglás, a környező erdőkben vadászat, a mindössze két kilométerre lévő Duna-parton pedig vízisportok várják a kikapcsolódásra vágyókat.

-----------------------------------------

Borok - Ételek - Kikapcsolódás - Neszmélyi borászat

Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss esőt és a termékeny földet rejtik a palackban. Bortúráinkon, éttermünkben és borászatunkban megízlelheti és felfedezheti a neszmélyi borászat remekeit - különleges környezetben, nagyszerű étkek társaságában. Neszmélyen a szakértelem, a szép iránti vonzódás és az élmény tisztasága várja önt.
Neszmély megér egy estet! Vagy egy napot.... esetleg többet is!

Nyitvatartás

Egész évben.
h-v: 11.00-23.00
Borbolt: 9.00-17.00

Kóstolás és szállásigény esetén kérjük jelentkezzen be az érkezése előtt 2 nappal!

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.