Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Monori

KultPince

Cím:Monori Pincefalu Kövidinka sor. hrsz: 9787
Telefon:+06 (20) 570-0449
+06 (20) 298-5700
+06 (30) 934-1000
Fax:+06 (29) 413-535
E-mail cím:
Honlap:www.kultpince.hu
Levelezési cím:Cimbora Borház Kft.
2200 Monor Mátyás kir. u. 11.

Leírás

A KultPince a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen az 80 fő (ültetve) befogadóképeségű pince mellett 40 fős kapacitású rendezvényteremmel, konyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességű HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik.
Várhatóan a következő évben a borfeldolgozó épület és a 70 fős fröccsterasz kialakításával fejeződik be projektünk megvalósítása.
A KultPince helyet ad kiállításoknak, tematikus boresteknek, különböző zenei és egyéb kulturális eseményeknek, családi rendezvényeknek - annak érdekében, hogy pincénk valóban a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye legyen.  

Szolgáltatások, ajánlatok

Borkóstolók:

Borkóstolóink alkalmával nemcsak kézműves borainkat kóstolhatják meg, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, illetve pincénkről, valamint a Monori Pincefaluról is.  
KultMozi sorozatunk programjain pedig egy-egy nagyszerű filmélmény mellett vagy borestjeinken mindig más-más borvidékről érkező vendég-borászatok boraival ismerkedhetnek meg. A jó borokhoz válogatott ételek és szellemi táplálékként kulturális csemege társul az igazi ínyencek számára.  

Bortúrák:

Miért jó a Monori Pincefaluban?
"Egy kiskör a Strázsahegyen, három állomás, amibe ezer élmény belefér. A borvidék érzése: pince tájkép, friss levegő, jó borok, jó ételek, jó hangulat. Karnyújtásnyira a fővárostól, igazi szőlős-boros élmények, több száz éves pincék, műemlékek és friss borok. Baráti társaságoknak, kis és nagyobb cégeknek, felüdülés kiszakadás a hétköznapokból és csapatépítés is egyben. Minden évszakban, mindenkit vár a Monori Pincefalu.

Intenzív borkurzus csapatoknak:

2 napos csapatépítő borkurzus autentikus környezetben, az 1000 pincés Monori Pincefaluban, a szakma neves szakértőivel, különleges hazai borokkal!
Borkurzusunk célja, hogy erősítse a hazai borkultúrát és hangsúlyozza a kulturált borfogyasztás jelentőségét autentikus környezetben, Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb pincefalujában, mindössze 30 percre Budapesttől. A szakma neves szakértői színvonalas előadásaikkal és neves, vagy kevésbé ismert, de figyelemreméltó hazai kézműves borászatok boraival igyekszünk szemléltetni a széleskörű, de mégis befogadható léptékű ismeretanyagot.

Disznóvágás, disznótor:

A téli hónapok népszerű programja a disznóvágás, a disznótor. Ha szeretne részt venni egy vidéki disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, esetleg egy borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk!

Nyitvatartás

Bejelentkezéskor, Vendégváró ügyeletes pinceként minden hónapban az ügyeleti rends szerint: http://monoripincefalu.eu/rendezvenyek/vendegvaro-pincek-ugyeleti-rendje

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.