Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Tarcal

Pataky Présház, Myrtus

Cím:3915. Tarcal Keresztúri út 39.
Telefon:+36 (20) 809-4525
+36 (30) 466-0187
E-mail cím:
Honlap:patakypreshaz.uw.hu/
Levelezési cím:Pataky Orsolya
3915. Tarcal Fő utca 117.

Leírás

Ha szeretné közelebbről megismerni Tokaj-hegyalját, hazánk világörökségként jegyzett borvidékét, ha szeretné a Borok királya és a Királyok boraként is nevezett tokajit helyi pincékben, helyi borosgazdák lopójából megkóstolni, vagy ha egyszerűen csak szép környezetben, a városok zajától távol szeretné eltölteni szabadságát, akkor Tarcal, az egykori hegyaljai mezőváros, ami Tokajtól épp csak annyira van távol, hogy a turisták tömege ide már nem ér el, az Ön számára megfelelő választás.
A Kopasz-hegy lábánál, a tarcali pincesoron található két vendégházunkba szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Az egy telken álló két házban összesen 10 fő részére tudunk szállást biztosítani. Főzésre a két konyhában, illetve a kerti tűzhelyen nyílik lehetőség.
Borospincénk legfeljebb 40 fő fogadására alkalmas, vendéget csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján fogadunk. Igény szerint kínálunk hagyományos tokaji fajtákból álló borkóstolót pogácsával vagy meleg vacsorával. A löszbe vájt, boltíves pincében a nemes penésszel borított falak egész évben állandó (15°C körüli) hőmérsékletet biztosítanak.
Autós és kerékpáros vendégeink a történelmi borvidék valamennyi települését egynapos túrával elérhetik. A Zempléni-hegység számos vonzó úti célt rejteget. A szomszédos Tokajból indulva a Bodrogon és a Tiszán vízitúrák tehetők. Legközelebbi fürdési lehetőség a falu egy régi kőbányájában található, tiszta vizű bányató.

Szolgáltatások, ajánlatok

Borkóstolás.

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.