Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Nyúl

Szél Fiai Cellárium

Cím:Nyúl, Vaskapu út 71.
Telefon:+36 (96) 540-015
Fax:+36 (96) 364-755
E-mail cím:
Honlap:www.winecellarinn.hu
Levelezési cím:Prisztóka Tibor
9082 Nyúl, Vaskapu út. 71.

Leírás

BORPINCE:
Az ezeréves szőlő és bor kultúrájú Pannonhalma-Sokoróalja borvidék friss fehérborai, és zamatos vörösborai jó hírét a társközségek adottságain túl, a nyúli dombok csodálatos fekvésének, és a helyi szőlősgazdák hozzáértésének köszönheti. A ház pincéjében saját termésű borokat, és a borvidék jeles itókáit kóstolhatja a látogató. Bortúrára is invitáljuk vendégeinket, a hazai borvidékek legjobb pincéiből válogatott borok révén Tokajtól Villányig bepillantást nyerhetünk a világhírű magyar borok változatos íz világába.

SZÁLLÁS:
A régi Nyúlhegy-béli tanyavilág megőrzött szelleme, az öreg tömésházat körbeépülő új és hangulatos szállodarész barátságos komfortja, valamint az igényesen kialakított környezet harmóniája az, ami a "Szél Fiai Fogadó"-t kiemeli a többi közül. A borospincék között vezető romantikus "borút"-on át megközelíthető, szőlőparcellákkal körülölelt, újonnan épült 44 ágyas Apartman Hotel a tanyavilág szokásos nyugalmát biztosítja vendégeinek.

ÉTTEREM:
A jellegében magyar kékfestő hagyományokat őrző tanyasi étterem feleleveníti a monarchia korából ismert, de hazánkban már elfeledett "Heuriger"-ek stílusát, a családi vendéglátás baráti hangulatát
Nagyanyó konyhája telente búbos kemencében sült finomságokat, a parasztság és cigányság ünnepi étkeit, a régmúlt íz-világát varázsolja újból elénk. Tavasztól őszig, a langyos estéken, a kerthelyiségben parázson sült grillételek bővítik a kínálatot.
A saját borpincében érlelődő borok, a minőségi csapolt sörök, a választékos pezsgő és italkészlet garantálják, hogy mindenki talál kedvére valót, köztük a borbarátok és a sörkedvelők is. Mindez együtt ideális lehetőséget kínál baráti találkozók, ünnepségek, üzleti megbeszélések, kerti grill állófogadások, vagy reprezentatív rendezvények megvalósítására.

Szolgáltatások, ajánlatok

Borkóstolás, pincelátogatás, étkezés, vinotéka, szállás.

A gazda a borkóstolók során borismereti, bortörténeti, és borkezelési ismereteket nyújt a vendégeknek, akár csoportos, akár egyedi formában is. Borbarát kapcsolataink révén vállaljuk az ország más borvidékein pincelátogatásokkal, borkóstolóval egybekötött bortúrák teljes programú megszervezését, ritkaságok, muzeális borok beszerzését.

Nyitvatartás

Egész évben, Naponta 12-21 óráig. Előzetes bejelentkezés szükséges az érkezés előtt 1 nappal.

Borok


- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.