Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Bodrogkisfalud

Zakator Vendégház, Rendezvénytanya és Pincészet

Cím:3917, Bodrogkisfalud, Petőfi út 10.
Telefon:+06 (30) 416-9027
+06 (30) 408-7971
E-mail cím:
Honlap:www.zakatorvendeghaz.hu

Leírás

Zakator Vendégház, Rendezvénytanya és Pincészet


A Zakator Vendégház, Rendezvénytanya és Pincészet nem csupán klasszikus szolgáltatásokkal várja az ide érkezőket. Közvetlenül a Bodrog folyó partján fekvő Vendégházunkhoz hatalmas füves kert tartozik, ahol valódi önfeledtséggel lehet aktívan pihenni. Üldögélni a diófa alatti rönkfa hintában, naplementét nézni a Bodrog-partról, vagy a hajnali ködfelhőbe burkolózó Tokaji-hegyet csodálni, mindenki megtalálhatja a számára legszebbet.

Viszont ha rendezvényekről van szó, abban is sokrétű a választási lehetőség. Nagytermünkben akár 120 fő is helyet tud foglalni, ahol autentikus környezetben lehet élvezni egy borvacsora nyújtotta élvezeteket, vagy akár mulatozni egy esküvői sokadalomban. Furmint termünk egy 40 fő befogadóképességű konferenciaterem, a várak hangulatát idéző fedett-szabadtéri teraszunk pedig az állófogadások, baráti beszélgetések helyszíne. Közel 200 m2-es tetőteraszunkról pedig gyönyörködhetünk a Bodrog-part és a Tokaji-hegy szépségében.

Borkóstolóink, borvacsoráink a klasszikus hangulat mellett egyedülálló módon a környéken nem csupán a kulináris élvezeteket részesítik előnyben, hanem különleges helyszíneinkkel kicsit többet adnak a résztvevőknek. Borkóstolóink akár pincehangulatban, kandallóban ropogó tűz mellett, csillagos ég alatt vagy kellemes nyári délutánokon veterán járművek "társaságában" is telhet. Ugyanis egy veterán jármű ugyanolyan bűvölet és szenvedély, akár egy nemes Tokaji Aszú aranyló koronájában elgondolkozni egy percre.
Ha vendégeink úgy döntenek, ezt az élményt, élvezetet nem csupán egyszer szeretnék átélni, akkor  külön pinceágban kialakított bortrezorok várják őket. A bérelt bortrezorok megtölthetők borospalackokkal, mellyel tulajdonosaik megkapják egy darabját annak az életérzésnek, amikor valaki pincetulajdonos. Minden alkalommal, amikor kitárja trezorját, és megkínálja családját, barátait egy pohár Tokajival, részesei lehetnek annak a történelmi borvidéknek, amely a leghíresebb Magyarországon. Köszönhető ez annak az utánozhatatlan terroárnak, amely igazán egyedivé teszi "A Tokajit". A mozgalmasabb kikapcsolódásra vágyók vízisportolhatnak, horgászhatnak is, vagy ha éppen kedvük tartja, lovagolhatnak is a lovardánkban.


Jöjjön el hozzánk, élje át ezeket az élményeket, és vigye haza magával a a palackba zárt csodát Tokaj-hegyaljáról, Bodrogkisfaludról. Várjuk szeretettel!

Szolgáltatások, ajánlatok

- Borkóstolók
- Borvacsorák
- Pincetúrák
- Bortrezorok
- Rendezvénytermek, esküvők, konferenciák és különféle találkozók megszervezésére
- Tetőteraszok
- Apartmanokban szálláslehetőség
- Kerti főzések, szabadidős tevékenységek
- Vízisportok, horgászat
- Lovaglás, állatsimogatás

Nyitvatartás

Egész évben

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.