Ingyenes pincészet, borászat bemutatási lehetőség az oldalon! ...tovább
.:  Nyitólap   .:.   Pincészetek   .:.   Fórum   :.
Keresés
hírek, borvidékek és pincészeteik között
Borvásár
közel 1000 féle minőségi magyar bor az Esszencia Borszaküzlet kínálatában

Eger

Ómolnár PincészetCím:Eger, Szépasszony-völgy
Telefon:+36 (20) 357-5557
E-mail cím:
Honlap:omolnarpinceszet.hu

Leírás

Családi borászatunk és szőlészetünk generációk munkájának eredménye, folytatása. Évszázados múltat idéző tevékenységünk jelene az Egerben és környékén fekvő mintegy 20 hektáros birtokon, illetve a Szépasszony-völgyben található pincészeten alapszik.

Pincészetünkben - ahol a munkálatok javarészét magunk végezzük - reduktív és oxidatív módon egyaránt készülnek borok. Nagyobb hangsúlyt kapnak azonban a több éves ászkolású, közepes és kis méretű fahordókban érlelt vörös borok.

Ültetvényeinken egyaránt megtalálhatók az Egerben jelentős múltra visszatekintő hagyományos magyar - leányka, olaszrizling kékfrankos, kadarka -, valamint a világfajták - sauvignon blanc, blauburger, pinot noire, merlot, cabernet franc és sauvignon.

Szolgáltatások, ajánlatok

Egyéni is és csoportos vendégeket a hét minden napján egyaránt fogadunk, előzetes bejelentkezés alapján.  Egy hagyományos kóstoló (hat bor: száraz és édes fehér, rozé, valamint vörös borok) ára 1.000.- Ft. Kívánság szerint  lehetőség nyílik érmes boraink (lásd eredményeink menü pont alatt) kóstolósára (1.500.- Ft /fő), de  igény szerint akár a pincében található teljes portfoliót is bemutatjuk (2.000.- Ft/fő). Áraink tartalmazzák a pogácsát, de rendelés alapján paraszttállal (kolbász, szalonna, sajt, stb.), vagy akár magyaros ételekkel is meg tudjuk kínálni vendégeinket.

Nyitvatartás

-

- Vissza -
Kapcsolat | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Partnerek | Felhasználási feltételek | Adatvédelem
© Minden jog fenntartva - Chip-Art Bt.